Mini Wireless Keyboard touchpad XBox, PS, PC, Notebook, Smart TV

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,890Ft -14%
Eredeti ár:4,500 Ft
db

Leírás


A számos előnye van, hogy ez a billentyűzet rendkívül sokoldalú és gyakorlati különböző helyzetekben. A szám az 92 beleértve a multimédiás gombok továbbá szabályozza a különböző PC-s játékok ez alapján a vezeték nélküli technológia ő is kompatibilis a különböző egyéb eszközök Pad , Andriod TV Box, Google TV Box , Xbox360 , PS3 , HTPC / IPTV stb. A touchpad lehetővé DPI beállítás funkció amelynek célja egyfajta extra szenzoros amely lehetővé teszi még a forgási 360 fok. Úgy tervezték, hogy hatékony kiegészítő táplál keresztül az akkumulátor újratölthető Li-Ion Cserélhető, aktív automatikus alvó üzemmód és auto-ébrenlét amelyek lehetővé teszik felhasználásukat a gyakorlati elem.Töltőkábel a csomag tartalmazza. Az ergonómikus forma és elegáns design ad minőség hogy kiváló kelléke mind az utazási és kényelmesen használható otthon vagy az irodában. Jellemzői: - QWERTY billentyűk 92; - kompatibilis a PC, Gpad, Android TV Box, a Google TV Box, Xbox360, PS3, HTPC / IPTV, stb; - A tartomány a 15 m; - Vezeték nélküli 2,4 - 2,48 GHz-es, 78 csatorna, átviteli sebesség 1M bit / sec modulációs GFSK; - feszültség 3,3 V, rakodási 4.4V ~ 5.25V; - Fogyasztás 55mA (aktív) 1 mA (sleep-üzemmód); - Lítium-ion akkumulátor (a mini USB-kábel); - auto-alvás funkció


Részletek

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

                    

                            

Tartozék típusa: Vezeték nélküli billentyűzet

Kompatibilitás: egyetemes

Egyéb: Automatikus alvás funkció és az automatikus wake


Az http://akciovilag.com törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.


Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db