Ledes Fejlámpa Extra Erős CREE Leddel, csepp és porálló

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,690Ft -33%
Eredeti ár:5,490 Ft
db

A fejlámpa az egyik legfontosabb kellékké tud válni bizonyos helyzetekben!

Elég, ha egyszer ránk sötétedik egy túra során, vagy sátrazás közben este szeretnénk valamit fontos dolgot megtalálni, esetleg sötétben kell autót szerelni, vagy éjszaka szeretnénk horgászni. Barlangokban, kora hajnali vagy késő esti futásnál pedig elengedhetetlen.

  

A LED fejlámpa legnagyobb előnye, hogy nem kell kézben tartani az akkumulátoros lámpát, nem kell mindég az adott irányba világítani vele. A LED fejlámpát elengedő a fejünkre felhelyezni, majd az adott dőlésszög beállítása után, már a kívánt irányba is világít nekünk.

     

Ezt a fejlámpát a minőségi anyaghasználat és az erős felépítés mellet, a kényelmes viselhetőség jellemzi. Rendkívül kényelmes és stabilan illeszkedik a fejhez, így kerékpározáshoz, futáshoz, horgászathoz vagy vitorlázáshoz is használható. A fej lámpa nem törik, így bátran használhatják építkezéshez is. A hátsó akkumulátor tartó dobozon elhelyezkedő, a fő fényforrással szinkronban, piros színnel világító - kiegészítő - led kifejezetten alkalmassá teszi éjszakai kerékpározáshoz is. A lámpa dőlésszöge 5 fokozatban,

kényelmesen és gyorsan egy kézzel is állítható. Ez a prémium eszköz egyesíti magában a fejlámpák összes jó tulajdonságát, így mindennemű tevékenységhez, és ajándéknak is tökéletes ajánlott. A led élettartama magas: még napi szintű több órás használat esetén is,

akár 8-10 évet is kibír anélkül, hogy érzékelhető romlás következne be az általa kibocsátott fény erejében. Fénye fókuszálható, vagyis a led és a lencse közti távolság állítható, ezáltal könnyedén skálázható a kibocsátott fénynyaláb átmérője. Ez azért különösen hasznos,

mivel így igény szerint tetszőlegesen skálázhatjuk lámpánk fényét: a koncentráltan egy pontra való világítástól, a nagyobb területet lefedő szórt fényig.

   

Ennél a típusnál a fókusztávolságot az optika kihúzásával / betolásával fokozatosan, gyorsan és egyszerűen szabályozhatunk. A készülék háza strapabíró műanyagból készült, bekapcsoló gombja pedig gumi borítású, így esős, párás időben is használható. 

A fejlámpa hátulsó részén egy téglalap alakú puha szivacs található,

így lámpánk hosszabb használat közben sem nyomja homlokunkat.

Műanyag borításának köszönhetően nem korrodálódik, rugalmas struktúrájának köszönhetően a kisebb ütődéseket is jól bírja. Jó minőségű gumipántja tetszőlegesen állítható, így bármekkora fejméreten hosszú távú, kényelmes viselést tesz lehetővé.

Emiatt használat közben mindig oda világít ahová éppen nézünk, ráadásul közben mindkét kezünk szabadon marad. A fejlámpa dőlésszöge 90 fokban fokozatosan állítható, melyet a termék használata közben is nyugodtan megtehetünk.

 

Tulajdonságok:

-A fejlámpa hátulja el van látva vörös fegyelmeztető fénnyel

-Fókuszálható

-Cseppálló

-Súly: 250 gramm

-Anyaga: alumínium, műanyag

-tápellátás:2 db AAA  akkumulátor. (tartozék)

Csomag tartalma:

Fejlámpa

2 db akkumulátor AAA

Autós töltő

Hálózati USB kábel  

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db