Melltartó Kapocs, Keresztkapocs Készlet (12db-os) - Végtelen alakú

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,990Ft 0%
Eredeti ár:1,990 Ft
db


Zavar, hogy kilátszik a melltartód pántja? Az átlátszó szilikon pántok sem hozták meg a hozzáfűzött reményeket? Akkor próbáld ki ezeket a szuper Melltartó kapcsot. Ezekkel a kapcsokkal praktikusan és gyorsan el tudod rejteni melltartód pántját. Csak fűzd át a pántokat a Melltartó kapcson keresztül és már kész is vagy. Szinte láthatatlanná tetted melltartódat. Ez kis a szuper eszköz segít megjelenésed esztétikusabbá varázsolni. Nyáron szinte kötelező kellék minden hölgytársunk számára. Keresztpántos ruhákhoz, estélyikhez is ajánlatos a Melltartó kapocs viselete. A Melltartó Kapocs Tulajdonságai: Anyaga: műanyag Mérete: 4.5x3.5cm Mit rejt a terméked doboza? 12db Melltartó Kapocs

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db