Melltartó hosszabbító, kétsoros - 3 szín 1 csomagban

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,090Ft 0%
Eredeti ár:2,090 Ft
db
Praktikus Kényelmes Nincs többé kényelmetlen melltartó Eleged van a kényelmetlen melltartókból...

Praktikus Kényelmes Nincs többé kényelmetlen melltartó Eleged van a kényelmetlen melltartókból? Unod már, hogy nem találsz olyat, mely tökéletesen illeszkedik? Sokszor belevág a hátadba? A megoldás a melltartó hosszabbító. Ez az eszköz tökéletesen kényelmessé teszi a melltartódat repülőgépes utazás, súlygyarapodás esetén vagy ha kismama vagy. Nem kell a régi melltartódat eldobnod, elég kipótolnod egy melltartó hosszabbítóval. Hogyan használd? Egyszerűen rögzítsd a melltartópánt akasztóira. Puha mikroszálas nylon bevonatú kampókkal. Ideális kétsoros melltartókhoz. 3 különböző szn található egy csomagban, hogy minden melltartóhoz tökéletesen passzoljon. Ajánlott a kézzel történő mosása. Termékjellemzők: Kétsoros Kényelmes viselet Gazdaságos megoldás – így nem kell új melltartót vásárolnod 3 szín egy csomagban: fekete, fehér, bézs Mit rejt a termék doboza? 3 db kétsoros melltartó hosszabbító

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db