Melissa & Doug pufi matrica készlet - hableány

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,229Ft 0%
Eredeti ár:3,229 Ft
db
Melissa & Doug pufi matrica készlet - hableány

Foglalkoztató füzet





Képzeld el egy hableány otthonát, és alkosd is meg a  Melissa & Doug pufi matrica készlet - hableány szett segítségével.

A kétoldalas fényes háttérképet ábrázoló táblán számtalan hely van a 65 újra ragasztható pufi matrica számára. A tengeri kagylót formázó ruhásszekrényben 10 csillogó ruhakölteményt lehet elhelyezni, a három hableány pedig készen áll arra, hogy a lila öltözőszobában kedved szerint átváltoztasd őket.

A panorámás, homokos tengerfenék is számtalan történet alapja lehet a tenger alatti mesédben.



Ragasz fel a ragyogó pufi matricákat, hogy további részletekkel bővítsd a hátteret, öltöztesd fel a hableányokat, és találj ki egy fantasztikus mesebeli sztorit hozzá!

A 65 pufi matricát számtalanszor újra felhasználhatod, így kedvedre változtathatod az eseményeket és a kiegészítőket történeteidben.



A tábla fogantyús kialakítása segít hogy bárhová magaddal vihesd matricás albumodat!





Mérete: 29 x 21 cm.

Ajánlott: 4 éves kortól




Melissa & Doug játékok






A játék kiválóan fejleszti a finommotorikus képességeket, hiszen az apró matricák ide-oda ragasztgatása nem kis feladat. A szem-kéz koordinációra is jó hatással van. Az egyes foglalkozásokkal kapcsolatban remek alkalom nyílik a beszélgetésre gyermekünkkel, ezáltal fejlesztve kommunikációs készségét, bővítve szókincsét és ismereteit. A többször felhasználható matricák sokféle módon kombinálhatóak, melynek csak a fantázia és kreativitás szabhat határokat. Utazáshoz kiválóan alkalmas játék, az autóban, vonaton kényelmesen utazva hosszú időre leköti gyermekeink figyelmét.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db