Shiatsu elektromos nyak-, váll- és testmasszírozó készülék

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,599Ft 0%
Eredeti ár:10,599 Ft
db

Shiatsu elektromos nyak-, váll- és testmasszírozó készülék / infravörös fűtés funkcióval

Gyakran fáj a hátad és a nyakad? Örülnél, ha egy nehezebb munkanap után nem kellene a sokakat érintő, sajgó hátfájástól szenvedned? Felszabadulhatsz a nem kívánt stressz és fáradtság alól, és fellendítheted immunrendszeredet a nyakmasszírozó készülékkel.

A tradícionális shiatsu masszázs enyhíti a hát és a váll feszültségét, megkönnyebbülést biztosítva a szövetek számára, továbbá csökkenti az általános stresszt, segít lazítani, oldja a feszültséget, és felélénkíti a használóját. A választható infravörös fűtés funkció hatékonyabbá teszi a készülék működését.

A felsőtestedet átölelő kialakítása biztosítja a célzott érintkezési pontokat a nyakadon és a hátadon, ezáltal a masszázs a megfelelő pontokon hatol mélyen az izomrétegekbe, ami nyugtató és hatékony megkönnyebbülést biztosít. A készüléken található kezelőfelületen állíthatod be a kívánt programot és erősséget.

Használat közben bárhol kényelembe helyezheted magad, a készülék nem csak felsőtesten használható, az alsótesten, derekadon, combodon is hatékonyan fejti ki jótékony hatását, a kézpántok segítségével növelhető a masszázs ereje, mélysége.  A hálózati adapter mellett szivargyújtósat is találsz a csomagban.

Főbb jellemzői:

  • Shiatsu masszírozó készülék
  • Hatékony stressz oldás
  • Szín: bézs
  • Bekapcsolható infravörös fűtés 
  • 2 állítható intenzitás
  • A fejek 2 irányban forognak
  • Nem csak váll, nyak területen alkalmazható, de az alsó test bármely pontján is hatékony
  • Vérkeringés és immunrendszer javító
  • Hálózati áramról vagy szivargyújtóról működik (csatlakozók a csomagban)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db