Mágneses Havi Tervező Naptár

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,990Ft -29%
Eredeti ár:4,190 Ft
db


Ezentúl nem felejtesz el semmit! Könnyen előre tervezhetsz. Szemed előtt lesz egész havi programod. Egyszerűen módosíthatod terveidet. Előfordul, hogy néha elfeledkezel fontos időpontokról? Szeretnéd ha tervezettebben telnének napjaid? Csatlakozz te is azokhoz az emberekhez, akik előre gondolkodank és tervezetten élnek. Ehhez első lépésként használd a hűtőre is felrekható mágneses havi tervező naptárat, melyre felírhatod a fontosabb eseményeket, így biztosan nem fogod elfelejteni azokat. Termék tulajdonságai: Mérete: A3-mas 29,7*42 cm Hátulja mágneses Bármilyen filctolall rá lehet írni és egy kendővel könnyedén le lehet törölni. Mit rejt a termék csomagolása? 1db Mágneses Havi Tervező Naptárat

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db