Mágneses építőjáték / 204 darabos kreatív, fejlesztő játék

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,160Ft -20%
Eredeti ár:6,480 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Szeretnél egy igazán klassz építőjátékot gyermeked számára? Ezzel a mágneses építő szettel fejlesztheti többek között a kreativitását és a kézügyességét is, miközben remekül szórakozik!

A dobozban összesen 204 darab különféle formájú, színes, mágneses építőelemet találsz, illetve az ezekhez tartozó matricákat, rajtuk számokkal és ábécével. A háromszög, négyzet és egyéb formájú panelekből bármilyen épületet, állatot, tárgyat felépíthetsz, a forgó kerekekkel pedig járműveket is alkothatsz.

A mágneses panelek egyszerűen egymáshoz tapadnak, könnyen lehet összerakni és szét is szedni őket, ráadásul a végtelenségig variálhatóak – az összerakható alakzatoknak csakis a képzelőerő szabhat határt! A csomagban küldünk egy útmutatót, amin láthatod több különböző épület, állat, jármű megépítéséhez szükséges panelek számát és formáját.

Az építőjáték fejleszti a gyermekek logikáját, térlátását, gondolkozását, illetve segít javítani a finom motoros mozgásokért felelős izmokat.

Főbb jellemzői:

  • Mágneses építőjáték szett
  • 204 darab panel
  • Különféle formájú, színes építőpanelek (az autókerekek feketék)
  • Anyaga: műanyag
  • Matricák (számok, betűk)
  • Járművek, épületek, formák, állatok építhetőek
  • Fejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a logikát és a térlátást
  • Tárolódobozban küldjük

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db