Mágneses deréköv - M

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,890Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Mágnesterápia jótékony hatású turmalinnal! https://youtu.be/ZTL8fy6ytHg A turmalin, mint természetes energiaforrás: A Földön ez az egyetlen kristály, amely természetéből adódóan képes elektromosságot sugározni, mégpedig 0,06 mA-t. E tulajdonsága miatt a mély infravörös sugarak (FIR) és a negatív ionok forrása. A mély infravörös sugarak előnye, hogy testünket a víz rezgésszámára hangolják. A turmalin elektromágneses sugárzását a test elnyeli, így megemelve az anyag molekuláinak rezgésszámát. Ezáltal a testünk energiaszintje megnő, és ez aktivizálja a sejteket és a sejtanyagcserét. A turmalin javallata régóta fennálló használaton alapul. Tapasztalatok szerint fokozhatja a vérkeringést, javíthatja a stressz tűrő képességet, elősegítheti a szellemi éberséget és megerősítheti az immunrendszert. Mágneses deréköv pontszerűen felvitt turmalinnal: Segít csökkenti vagy akár meg is szüntetni a derékfájdalmat, megfelelő tartást biztosít az alsó gerincszakasznak, elősegítheti a deréktáji csigolyák, a medence és az alhas tájékán jelentkező helyi feszültség csökkenését. Hozzájárul a vérkeringés javulásához, felmelegíti a szöveteket; aktivizálja a sejteket és a sejtanyagcserét. Viselése kényelmes, mozgásban nem zavaró; a ruha alatt teljesen észrevétlen marad. Viselhető megelőzés céljából is, hiszen a mágnes jótékony hatással van az ízületekre. Jellemzők Anyaga: Poliészter, Turmalin Méretek (derékvonal): S-es: kb. 60-76 cm M-es: 77-86 cm L-es: 87-96 cm XL-es: 97-108 cm Szín: Fekete

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db