MagicTape - Ultraerős ragasztószalag - 5 méter

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,890Ft
db
Miért tennéd tönkre csúnya lyukakkal otthonod falait? Minek fúrni, ha ragasztani is lehet? A MagicTape - Ultraerős ragasztószalaggal pillanatok alatt bármit felragaszthatsz a falra vagy bármilyen más kemény felületre, fúrás-faragás nélkül. Nagy szakítószilárdságú és rugalmas ragasztószalag, így nem kell attól tartanod, hogy a ragasztás könnyedén elenged. Eltávolítása után nem hagy nyomot a felületen, ezáltal amiatt sem kell aggódnod, hogy hibákat kell javítani a falakon. Kiváló vízálló képessége miatt eltávolítás után mosható és újra felhasználható. Használd bátran a szobában, nappaliban, konyhában vagy akár a fürdőszobában is! https://youtu.be/5Wl-hnxItK4 Egyéb jellemzők Kétoldalú ultraerős ragasztószalag. Könnyedén méretre vágható. Használható fa, műanyag, üveg, márvány, stb. kemény felületeken. Anyaga: Szilikon Terhelhetőség: 1 kg / 1,5 kg Méret: vastagság: 2 mm, szélesség: 3 cm, hosszúság: 1 méter vagy 3 méter vagy 5 méter Szín: Átlátszó A csomag tartalma: 1 db MagicTape - Ultraerős ragasztószalag

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db