Magas derekú fitness legging - L, Fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,590Ft
db
Végre egy magas derekú legging, amelyben kényelmesen érezheted magad és önbizalommal teli lehetsz! Ennek a nadrágnak a különleges kialakítása segít megtartani a lábaid és a feneked feszes alakját. Magas derekának köszönhetően a hasad is laposabbnak fog tűnni. https://youtu.be/7Uth4DnA_vE Jellemzők: Rugalmas, elasztikus Könnyű, vékony és puha anyag Tökéletes utcai viselethez, otthoni és sport tevékenységekhez. Anyaga: 80 poliamid, 20 spandex Hétköznap is kényelmes viseletet biztosít. Méret: S, M, L, XL Szín: Fekete Rózsaszín Mérettáblázat:   (A méretek a legging alap, nyújtás nélküli adatai. Fontos szempont, hogy elasztikus, rugalmas anyaga miatt a legging jelentősen bővül.) Súly és magasság szerinti kategorizálás alapja.  

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db