Macskahordozó, cicahordozó pulcsi, macskás pulóver, cicás pulcsi S

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,390Ft 0%
Eredeti ár:10,390 Ft
db


Minden cicagazdinak kötelező darab. Vidd magaddal mindenhová kis kedvencedet. Macskák és kisebb méretű kutyák számára is ideális. Közös pulcsi, amit Te és kiskedvenced is imádni fog. Szeretnéd, ha doromboló pajtásod mindig Veled lenne? Akkor jól figyelj! A KütyüBazár csapata elhozott Neked egy pihe-puha pulcsit, ami egyben macskahordozó is. Tökéletes választás hideg napokon, ha egy kis puha, meleg, gyengédségre vágytok! Ez az egyedülálló ruhadarab minden cicarajongónak és bújós cicával rendelkezőknek kötelező darab! Hasznos tudnivalók: A Cicahordozó pulcsiban kialakításának köszönhetően mind a ketten kényelmesen elférhettek. Csak bújj bele a pulóverbe és fektesd bele a kenguruzsebbe kis kedvencedet! A pulóver zsebe nagyon puha és meleg, ami a cicák nagy kedvence. A kapucni zsinórja végén lévő két gombolyag segít lekötni négylábú nyávogód figyelmét, hogyha épp másra kell figyelned. A zseb méretéből adódóan még kisebb méretű kutyák is könnyedén elférnek benne, így a kutyusos gazdiknak is ajánlott. A pulóver kapucniján aranyos fülek találhatóak, és a pulcsi ujja végét mancs nyomok díszítik. A Macskahordozó, cicahordozó pulcsi tulajdonságai: Anyaga: pamut, poliészter Tappancs minta a pulóveren Puha belső bélés Cica füllel ellátott kapucni Mit rejt a termék doboza? 1 db Macskahordozó, cicahordozó pulcsi, macskás pulóver, cicás pulcsi

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db