Macska fekhely ablakra, cica fekhely, ablakra tapasztható cicaágy

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,890Ft 0%
Eredeti ár:7,890 Ft
db


Kényelmes, biztonságos és stabil. Négylábú nyávogód garantáltan imádni fogja. Egyszerűen telepíthető. A Te cicád is folyton az ablakból bámészkodik? Érdekli minden, ami az utcán vagy az udvaron zajlik? Ha nincs ablakpárkányod, vagy van, de túl keskeny, esetleg csak kényelmesebb helyet szeretnél kíváncsi cicusodnak, akkor ez a Macska fekhely tökéletes választás lesz. A terméknek köszönhetően cicád kényelmes és biztonságos helyről kémlelheti az utca embereit, az elrepülő madarakat vagy a suhogó lombkoronákat. Add meg macskádnak a neki járó kényelmet! Erős tapadókorongjainak hála garantáltan az üvegen fog maradni a szerkezet, strapabíró kialakításának köszönhetően pedig akár a 10 kilós cicádat is képes lesz elbírni. A tapadókorongok miatt bármikor újratelepíthető és a lehető legtöbb felületen használható. A Macska fekhely ablakra tulajdonságai: Szín: fekete Méret: 550 x 350 mm Anyag: textil Akár 10 kg teherbírás Mit rejt a termék doboza? 1 db Macska fekhely ablakra, cica fekhely, ablakra tapasztható cicaágy

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db