Macska fekhely, cica fekhely, macska ágy

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,290Ft -15%
Eredeti ár:8,590 Ft
db


Kellemes és kényelmes fekhelyet biztosít macskád számára. Könnyedén tisztítható. Praktikusan tárolható: amikor nincs rá szükséged, csak össze kell hajtanod. A te cicád is szeret elrejtőzni? Ráadásul igazi kis hétalvó? Szerezd be neki ezt a Macska fekhelyet, amely egyszerre elégíti ki mindkét vágyát. A cicaágy egyszerre nyújthat neki tökéletes rejtekhelyet, miközben pihe-puha anyagának hála ideális alvóhelyként is. Kellemesen lágy és igazán puha, így négylábú kedvenced garantáltan odalesz érte. Hűvösebb napokon is praktikus a termék, hiszen a fekhely belseje szőrmés, amely felmelegíti cicád testét. Az ágyat könnyedén tisztíthatod, ugyanis mosógépben is mosható. Széthajtva széles fekhelyként szolgál, összecipzározva pedig tökéletes rejtekhely cicád számára. A Macska fekhely tulajdonságai: Méret: 90 x 56 cm Gépben mosható Mit rejt a termék doboza? 1 db Macska fekhely, cica fekhely, macska ágy

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db