Luxor IPL lézeres szőrtelenítő

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
18,290Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Sima bőr nem csak nyáron! Tartós és fájdalommentes szőrtelenítés végre az otthonodban is! Heteken át tartó, bársonyos simaság. Bármelyik testrész bőrfelületén alkalmazható. Könnyen kezelhető. Fájdalommentes. Kis méretű, kompakt. A Luxor IPL lézeres szőrtelenítő használatával nincs több: viszkető érzés a szőr növekedésekor, apró vágás, pattanás, benőtt szőrszál, gyulladt szőrtüsző, bőrpír és irritáció, fájdalmas kezelés, gyulladás utáni hiperpigmentáció. A szőrszál kihullik, és a fénnyel kezelt területen ezután kevesebb szőrt termel a test. A fájdalommentes kezelés heti egyszeri ismétlése hosszú ideig gátolja a szőr növekedését, így akár 8 hétig is élvezhetjük a selymes bőr varázsát! Gyors és egyszerű Az automatikus móddal a készülék 1 mp kihagyásokkal adja le a villanásokat. Ennek köszönhetően egy teljes testkezeléssel 10 perc alatt végzel! Kis méretének köszönhetően pedig bárhova magaddal viheted. Szalon minőségű teljesítmény otthonodban Az IPL készülékkel épp olyan jó eredményeket érhetsz el otthon, mint a szalonokban! Az ára pedig töredéke a szalonban végzett ugyanilyen kezeléseknek. Bársonyosan sima bőr, bármely testrészen! A készüléket bármilyen bőrfelületen használhatod: arcon, karokon, lábakon, háton, mellkason, stb. Hogyan szőrteleníts otthon a Luxor IPL lézeres szőrtelenítő készülékkel? Borotváld le a kezelendő felületet. Állítsd be a bőrszínednek megfelelő intenzitást. Helyezd fel a védőszemüveget. Állítsd a készüléket automata vagy manuális üzemmódba. Érintsd a készüléket a kezelendő bőrfelülethez. Befejezésként hidratáld a bőröd.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db