Lorelli First Moment Mellszívó + 150ml cumisüveg

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,490Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

A mellszívó jellemzői: A Lorelli First Moment kézi mellszívója az első percektől nagy segítség a baba táplálásában. Segítségével könnyedén lefejhető az anyatej többlet megakadályozva ezzel a mellgyulladást és egyéb betegségeket, ami az anyatejjel való táplálás megszűnéséhez vezethet. A Lorelli mellszívó használata elősegíti a tejtermelődés normalizálódását, hogy a lehető legtovább tudd babádat az értékes tápanyagban gazdag anyatejjel etetni. Kíméletes a mellhez és a bőrhöz egyaránt. Kompatibilis a normál cumisüvegekkel. A puha tölcsér kényelmesen illeszkedik a mellre. Ergonomikus fogójával egyszerű és kényelmes a használata. Kézzel kontrollálhatjuk a szívás erősségét. A szett tartalmaz 1 db 150 ml-es cumisüveget és 1 db tartalék szilikon szelepet is. BPA-mentes. A csomag tartalma: 1 db Lorelli First Moment mellszívó 1 db 150 ml-es cumisüveg 1 db tartalék szilikon szelep

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db