Lemezvágó, lemezvágó adapter

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,790Ft -29%
Eredeti ár:9,590 Ft
db


Sorjamentes biztonságos vágás tesz lehetővé. Használatával különböző formákat is vághatsz. Alkalmazása során kevesebb az elpattanó fémszikra. Te is találkoztál már hagyományos sarokcsiszolók határaival? Szembesültél már a veszélyeivel is? A lemezvágás számos kockázatot tartogat. Még a barkácsolásban jártas szakembereket sem kerülik el balesetek, ugyanis sokszor elég egy rossz mozdulat vagy egy másodpercnyi figyelmetlenség, és már be is következett a baj. Hiszen az éles sorjás lemez könnyedén megvághat, az elpattanó fémszilánkok pedig akár még a szembe is belepattanhatnak. De van egy megoldás, amivel elkerülheted ezeket a sérüléseket. A Lemezvágó segítségével sorjamentes vágásokat készíthetsz úgy, hogy nem kell attól tartanod, hogy közben megvágod az ujjaidat. Továbbá a vágás közben nem keletkezik olyan sok fémszilánk sem, mint a hagyományos készülékek esetén, így szemed épsége miatt sem kell fokozottan aggódnod. Ráadásul, a Lemezvágót olyan apróbb helyeken is alkalmazhatod, ahol a hagyományos flexekkel eddig nem boldogultál. Emellett a kütyüvel nem csak egyenes vonalban vághatod a fémlemezt, hanem akár még cikkcakkban is. A megmunkált anyag szélei egyenesek és simák maradnak. Válaszd Te is a Lemezvágót és dolgozz balesetmentesen! A Lemezvágó, lemezvágó adapter tulajdonságai: Dupla fejjel rendelkezik, amelyeket 360°-ban forgathatóak Anyag: fém Gyorsaság: 1500-3000 rpm Minimum vágási sugár: 12 mm Maximum vágási kapacitás: -réz/alumínium 2 mm -műanyag/rostlemez 2 mm Mit rejt a termék doboza? 1 db Lemezvágó 1 db Nyél 1 db Kulcs

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db