Láthatatlan Push Up melltartó - A kosár, Beige

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,490Ft
db
Igazán egyszerű használat Láthatatlan push up melltartó, öntapadós, ezért csak tegye a helyére, a zsinór segítségével állítsa be kívánt hatást és húzza meg!   Bőrbarát anyagból készült Öntapadós szilikonból készült, amely jól tapad a bőrre és sima, nejlon felső részből nem látható varratokkal!   Megfelelő minden ruha alá A teljesen sima felület lehetővé teszi, hogy a VIGO láthatatlan push up melltartót hordani lehessen mindenféle ruha alatt még a nyitott hátú ruhák alatt is!   Egyszerű tisztítás A láthatatlan push up melltartót minden használat után gyengéden meg kell mosni meleg csapvíz alatt és hagyni kell, hogy megszáradjon. https://youtu.be/qQHgK6l1kf4 Figyelem! A termék védőcsomagolásának felbontása után kizárólag minőségi hiba esetén áll módunkban reklamációt elfogadni. Elállási jog és 30 Napos Visszavásárlási Garancia érvényesítése azt követően már nem lehetséges. Bővebb információért keresse ügyfélszolgálatunkat!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db