laptop notebook asztal hűtőpaddal laptop hűtő

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,590Ft -21%
Eredeti ár:8,390 Ft
db


2 beépített ventillátora segít megakadályozni a laptop túlmelegedését. Kialakított egérpad és pohártartó is van rajta, hogy még kellemesebb legyen a gépezés számodra. Fotelben, vagy ágyban is használhatod. A Te íróasztalod is mindig tele van pakolva? Így a laptopod már nem is tudod kényelmesen használni? A laptop asztalnak hála, nem leszel többé az íróasztalodhoz láncolva, ha a számítógépen kell pötyögnöd! Munkához, tanuláshoz, otthoni böngészéshez kitűnő választás. Hasznos tudnivalók: Kihajlítható és szabályozható lábainak hála a neked legmegfelelőbb testhelyzetben használhatod. Két ventilátorral van felszerelve, így használatával a hűvös levegő folyamatos áramlását könnyedén biztosíthatod laptopod számára, hogy ne hevüljön túl. Akár ágyból vagy fotelből is kényelmesen használhatod gépedet. Kompakt, összecsukható kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhova magaddal vihesd, akár egy laptop táskában is! Ventilátorait USB-n keresztül tudod aktiválni. Az asztal tulajdonságai: Többféle méretű laptoppal használható (max 36 cm szélsességig használható kényelmesen) A lábai állíthatóak (asztal max. magassága 28 cm) Beépített hűtőventillátor Állítható dőlésszöge: 0-70 ° Beépített egérpad, pohártartó, ceruza, toll tartó Súly: kb. 1,5 kg Méret: Kb. 31,5 X 55 X 24 cm Max. 15 kg terhet bír el. Mit rejt a termék doboza? 1 db Laptop asztal hűtőpad

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db