Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
13,990Ft -44%
Eredeti ár:24,900 Ft
db

Leírás:

Szeretnél egy abszolút igényes megjelenésű, rengeteg hasznos funkcióval rendelkező okosórát ?

Az L8 okosóra kristálytiszta érintőkijelzőjével és a fém ötvözetű óraházzal garantáltan rabul ejt és le sem akarod majd venni. Képernyője a teljes felületén érintőkijelzőként működik, emellett egy fizikai gombbal is rendelkezik. A készülék vízállósága IP68 szintű, így a víz nem tesz benne kárt – annyira nem, hogy a gyártó szerint úszni is lehet vele.

Az óra nem orvosi eszköz, az általa mért egészségügyi értékek csak tájékoztató adatok, kérjük ezt vegye figyelembe!

Funkciók

Vérnyomásmérés (Ez a funkció egyetlen okosórán sem helyettesíti a vérnyomás mérő készülékekkel végzett ellenőrzést! Maximum tájékoztató jellegű!),  pulzusmérés, véroxigénszint mérés, pihenés emlékeztető, alvás figyelése, ivóvíz emlékeztetés, megtett távolság, elégetett kalóriák, napi lépésszámláló

Értesítés funkciók hívó fél nevének kijelzése, hívás elutasítása, SMS, Facebook Messenger, Viber, WhatsApp és egyéb üzenetkezelő alkalmazások üzeneteinek jelzése és olvasása, emlékeztető beállítása, ébresztés, ne zavarj mód.

Egyéb funkciók ébresztés, kamera vezérlés, elvesztésjelző funkció, zene lejátszás vezérlése, időjárás kijelzés

Kijelző

1.2″ méretű, kristálytiszta, színes IPS kijelzője (240 x 240 pixel felbontással) teljes felületén érintőkijelző. Többféle óralap (kezdőlap) választható.

Szoftver, használat

A firmware felelős a működéséért. Ezen kívül tartozik hozzá egy mobil alkalmazás is (Android, iOS), amellyel beállítható és hatékonyabban használható. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal, tablettel. Alkalmazás: FunDo Pro

Összekapcsolás:

Az órát az applikáción keresztül kell a mobiltelefonnal összepárosítani. Tehát a mobiltelefonon elegendő csak bekapcsolni a bluetooth-t, de itt nem kell összepárosítani az órával.

Ezután telepíteni kell az applikációt. Az applikáció első indításakor engedélyeket fog kérni, mindent engedélyezni szükséges ahhoz, hogy az óra megfelelően működhessen. Bizonyos engedélykéréseknél az applikáció elnavigál a Telefon / Beállítások menübe és az engedélyeket ott is meg kell adni a FunDoPro alkalmazásnak.

A telepítés végeztével össze kell kapcsolni az órát a telefonnal, ehhez az alkalmazásban a jobb alsó sarokban lévő More gombra kell kattintani, és a képernyő tetején az Add Device gombra nyomva el kezdi keresni a telefon az órát.

Ki kell választani az L8 órát és ezt követően az óra szinkronizálódik a telefonnal, és megjelenik az órán a pontos idő. Ezután az órát személyre kell szabni, azaz be kell állítani hogy milyen értesítéseket szeretne megkapni az órára, például bejövő hívásokat, SMS-t, Viber, Facebook üzenetet, stb. Továbbá be lehet állítani az óra tulajdonosának adatait, magasság, testtömeg és egyebek.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db