Kültéri napelemes LED lámpa, fény- és mozgásérzékelővel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,423Ft -19%
Eredeti ár:2,983 Ft
db

Kültéri napelemes LED lámpa, fény- és mozgásérzékelővel

Több fényre van szükséged az udvaron, esetleg hangulatvilágítást szeretnél a kertedbe? Ha környezetbarát, de megfizethető megoldást szeretnél, a LED napelemes fali lámpa tökéletes választás lehet számodra.

A kültéri LED napelemes fali lámpa működése nagyon gazdaságos: napközben a napenergia segítségével feltölti az akkumulátorát, sötétedéskor pedig automatikusan bekapcsol – amikor mozgást érzékel, 100%-os fényerőre vált, ha pedig már nem érzékel mozgást, visszaáll készenléti üzemmódba.

A napelemmel töltődő akkumulátor ideálissá teszi a LED napelemes fali lámpa felhasználását olyan helyeken is, ahol lehetetlen vagy nagyon bonyolult lenne villanyhálózat kiépítése. A készülék áramtalanítás, illetve rossz időjárási viszonyok között is működik. A készlet tartalmaz egy 2,5 méteres hosszabbítókábelt is.

Praktikus kialakításának köszönhetően ez a kültéri napelemes LED lámpa könnyen falra szerelhető. Sem az elemcserével, sem a kábelezéssel nem kell bajlódnod az üzembe helyezésénél. A készülék kikapcsolható, ha nincs szükség rá.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: ABS műanyag
  • Vízálló
  • Fény-és mozgásérzékelő
  • Ledek száma: 45
  • LED teljesítmény: 1 W
  • Mozgásérzékelés szög és távolság: 120° / 5 méter
  • Állítható fényerő: kikapcsolt/ gyenge fény/ erős fény
  • Méret: 15 cm x 11 cm x 5,5 cm
  • A csomag tartalma: 1 db LED lámpa, 1 csomag csavar és rögzítő konzol, 2,5 méteres hosszabbítókábel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1390 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db