Krémszínű macskabútor szizál kaparófákkal 155 cm - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,840 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
22,190Ft -29%
Eredeti ár:31,066 Ft
db

Ez a kaparófa tökéletes helyet biztosít cicái számára, hogy felmásszanak rá, kaparják, elrejtőzzenek benne és pihenjenek rajta. A kaparófa lehetővé teszi macskái számára, hogy nyújtózkodjanak és mozogjanak, különösen a hideg téli hónapokban, amikor bent kell maradniuk.

Szőrös kis kedvencei élesíthetik a karmukat a szizálkötéllel körbetekert kaparófákon, melyeken egészséges módon élhetik ki kaparóösztöneiket. Élvezni fogják, ahogy kergethetik egymást, miközben fel-le ugrálnak ezen a szórakoztató játszóközponton. Ha már kijátszották magukat, kedvencei imádni fogják, hogy elheveredhetnek a felső pihenőkön, ahonnan még jobb kilátás vár rájuk. A komfortos házikóban akár el is bújhatnak, hogy szundítsanak egyet, vagy kiereszthetik a gőzt a kényelmes bársonyheverőn. Emellett a hangulatos házban el is bújhatnak, hogy szundikáljanak egyet, vagy a kényelmes bársonyülésen pihenjenek. Alul található egy rámpa, amelyen kedvencei felmászhatnak.

Mókás funkcióival ez a macskabútor bundás barátai kedvenc szabadidős helyszínévé fog válni.

  • Színe: krémszínű
  • Anyaga: forgácslap, szizál, bársony
  • Teljes mérete: 54 x 73 x 155 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Rámpával, házzal, kaparófákkal és emelvényekkel
  • Összeszerelést igényel: igen

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2840 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 30 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2840 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 171515
Súly: 10.54 kg
Csomagszám: 1 db