Konty, frizura készítő pánt

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,040Ft 0%
Eredeti ár:2,040 Ft
db


Segítség nélkül, saját magadnak tudsz kontyot készíteni. Hétköznapi és ünnepi alkalmakra is megfelelő frizurát készíthetsz a segítségével. Egész nap stabil tartású marad a kontyod. Rövidebb és hosszú hajhoz is tudod használni a két méretnek köszönhetően. Gyorsan elkészíthető mégis esztétikus frizurára vágysz? Imádod a kontyokat, azonban az elkészítésükkel nem boldogulsz? Ezentúl nem kell fodrász ahhoz, hogy minden nap csodás hajkoronád lehessen. Szerezd be Te is a Konty, frizura készítő pántot és alkoss különlegesebbnél különlegesebb hajviseletet magadnak. A termék segítségével különösebb kézügyesség nélkül is pompás hajkoronát készíthetsz. Próbálj ki új frizurákat, készíts mindennap egyedi kontyokat magadnak otthon, gyorsan és egyszerűen! Használata: Először kösd össze a hajad egy gumival. Fűzd át a konty készítőn. A hajvégtől kiindulva kezd el szorosan felcsavarni a hajad a szivacsra. Hajlítsd össze kör alakban a konty készítőt, majd igazítsd el a szivacson a hajad úgy, hogy az egyenletesen takarjon. A Konty, frizura készítő pánt tulajdonságai: Nagyobb kontykészítőnek a mérete: 22,5 x 4,5 cm Kisebb kontykészítőnek a mérete: 17 x 4 cm Anyag: szivacs rugalmas alumínium maggal Szín: fekete Mit rejt a termék doboza? 2 db Konty, frizura készítő pánt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db