Kéz és lábápolás

Összehasonlítás (0)
Akció
Csodás lábak, értágulat mentes arcbőr! 3+1 alkalom UV Soft Laser bőresztétikai kezelés - seprűvénák, hajszálerek, tűzfoltok és rosacea eltüntetésére. 2+1 AKCIÓ! Csodás lábak, értágulat mentes arcbőr! 3+1 alkalom UV Soft Laser bőresztétikai kezelés - seprűvénák, hajszálerek, tűzfoltok és rosacea eltüntetésére. 2+1 AKCIÓ!

Csodás lábak, értágulat mentes arcbőr! 3+1 alkalom UV Soft Laser bőresztétikai kezelés - seprűvénák, hajszálerek, tűzfoltok és rosacea eltüntetésére. 2+1 AKCIÓ!

36,000Ft 4,990Ft -86% Bruttó ár: 4,990Ft

Modern, biztonságos, azonnali látványos és tartós eredmény, nem csak nőknek! Fájdalommentesen combokon vagy lábszáron, vagy az arc területére is kérhető, az erek alakja és színe nem befolyásolja a kezelés eredményét. A soft Laser (lágy-lézer) kezeléssel olyan tágult hajszálerek is sikeresen eltüntethetők, amelyek nagyságuk és elhelyezkedésük miatt más kezelésre nem reagálnak. EXTRA AJÁNLAT! Amennyiben 2-őt fizetsz 3 kezeléssorozatot kapsz!

Akció
1 alkalom Plasma Lifting non-invazív eljárás - Plasmapen bőrfiatalító kezelés KÉZFEJRE garanciával!

1 alkalom Plasma Lifting non-invazív eljárás - Plasmapen bőrfiatalító kezelés KÉZFEJRE garanciával!

40,000Ft 11,990Ft -70% Bruttó ár: 11,990Ft

Abszolút hatékony ÚJDONSÁG a kozmetikában! Az idősödő kézfej bőre akár egy kezelés alkalmával kifeszülhet és fiatalosabb lesz, a pigmentfoltok eltűnnek.

Akció
6 alkalom SHR végleges szőrtelenítés mindkét teljes lábra + ajándék a lábujj területekre is! 6 alkalom SHR végleges szőrtelenítés mindkét teljes lábra + ajándék a lábujj területekre is!

6 alkalom SHR végleges szőrtelenítés mindkét teljes lábra + ajándék a lábujj területekre is!

108,000Ft 18,900Ft -83% Bruttó ár: 18,900Ft

Szőke szőrszálakon és barnult bőrön, akár nyáron is végezhető szőrtelenítő eljárás! Az SHR tartós szőrtelenítés a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti, ezért gyorsabb és hatásosabb. Átlagosan csak 6-8 alkalom szükséges a végleges eredmény eléréséig!

Mutatás 1-től 3-ig 3 termékből (1 oldal)