Kerti napvitorla - 3x4 m - Szürke

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
11,990Ft
db
A Kerti napvitorla jellemzői: A vitorla kiváló minőségű poliészter szálakból készült, amely nem engedi át a napsugarakat. A napvitorlában használt anyag vízálló, így ellenáll a nedvességnek és a penésznek. Rendkívül gyorsan szárad, ami nagyon fontos a gyorsan változó időjárási körülmények között. A vitorla tetszőleges szögbe állítható, a preferenciáidtól és a napsugarak szögétől függően. A szélein elhelyezett speciális rögzítőzsinórok és horgok segítenek ebben. A vitorlához csatolt rögzítőkészletnek köszönhetően gyakorlatilag bárhová felakaszthatod, ahová csak akarod. További specifikációk: Szín: Szürke Anyag: Poliészter textil anyag Mérete: Teljes hossza: 400 cm Teljes szélessége: 300 cm Hossza a napvitorla közepén: 350 cm Szélessége a napvitorla közepén: 250 cm A rögzítőzsinórok hossza: 260 cm A csomag tartalma: 1 db Kerti Napvitorla 4 db Rögzítőzsinór

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db