6-részes barna polyrattan kerti bútorszett párnákkal - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 8,190 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
220,990Ft -25%
Eredeti ár:293,917 Ft
db

Ez az kiváló minőségű rattan napozóágy egyszerre ötvözi magában a stílust és a funkcionalitást. Nagyszerű fénypontja lehet kertjének vagy teraszának. A rattan ülőalkalmatosságokat úgy tervezték, hogy egész évben használhatóak legyenek kültéren.

Teljes mértékben időjárásálló és vízálló PE rattanból készült. Ez a minőségi anyag elég kopásálló ahhoz, hogy a szett mindennapos családi használatra is alkalmas legyen. Az ülőgarnitúra az V-sugárzásnak, a klórnak és a sós víznek is ellenáll. Masszív porszórt acélvázzal és rozsdamentes műanyag lábakkal lett felszerelve. Emellett könnyűsúlyú, így egyszerűen mozgatható.

A 6 cm vastag, levehető ülőpárnák rendkívül kényelmesek. A könnyen tisztítható, rejtett cipzáras poliészter huzat könnyedén levehető és mosható.A rattan rendkívül rugalmas anyag, így bármely környezetbe remekül illik.

A szett 1 db sarokülőt, 2 db karfa nélküli ülőhelyet, 2 db zsámolyt, 1 db üveglappal ellátott dohányzóasztalt, 5 db ülőpárnát és 4 db hátpárnát tartalmaz.

Figyelem: Eső, hó vagy fagy esetén azt tanácsoljuk, hogy takarja le a terméket.

  • Ülőfelület színe: barna
  • Párna színe: krémfehér
  • Párna vastagsága: 6 cm
  • Párna anyaga: 100% poliészter
  • Méret (Ho x Szé x Ma): lásd a képen

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 8190 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 8190 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 41256
Súly: 46.5 kg
Csomagszám: 2 db