Kerékpár gumi javító fogó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,890Ft 0%
Eredeti ár:2,890 Ft
db


Megkönnyíti a gumicserét! Villámgyorsan leszedheted vele, régi gumiabroncsaidat! Megakadályozza, hogy a fleni eldeformálódjon. Biztonságos, nem teszi tönkre a kezedet. Egy bicikligumit lecserélni nehéz és időigényes feladat a megfelelő eszközök nélkül. Rengeteg sérülés adóthat, ha rossz eszközökkel próbáljuk meg lecserélni a gumit. Nem csak saját egészségünket, de a biciklit is veszélyeztetjük, hiszen a gumi vagy a felni könnyedén megsérülhet! A kerékpár gumi leszedő fogó segítségével, könnyedén és biztonságosan távolíthatod el a gumit a kerékpárodról, anélkül, hogy hosszadalmas időt kellene a szereléssel eltöltened. Termék tulajdonságai: Színe: Fekete Mérete: 220mm Mit rejt a termék doboza? 1 db Kerkékpár Gumi Leszedő Fogó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db