Kávészínű műbőr ágykeret hidraulikus ágyneműtartóval 160x200 cm - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
146,690Ft -17%
Eredeti ár:176,028 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Ruházza fel modern stílussal hálószobáját ezzel a hidraulikus, műbőr kárpitozású ágykerettel! Ez a franciaágy egyszerű, mégis stílusos kialakítású, valamint kompakt felépítéssel rendelkezik erős és robusztus MDF anyagának köszönhetően.

 

A kárpitozott ágy aljában, a matrac alatti rész ágyneműtartóként funkcionál, mely bőséges helyet kínál ruhák, lepedők, takarók stb. számára. Hidraulikus gázemelő mechanizmusával gyerekjáték felemelni a matracot. A rácsozott alap felemelés után fent marad, így mindkét kézzel pakolhatjuk az ágyneműtartóba szánt holmikat.

 

A porszórt acélváz és a furnérlemez rács növeli az ágy erősségét és tartósságát. A fényes műbőrrel kárpitozott tárolóágy mutatós és könnyen karbantartható. A terméket könnyű összeszerelni. Ez a hálószobai bútor 160 x 200 cm méretű matraccal használható.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítmány csak ágykeretet tartalmaz, matracot nem. A kerethez illő matracokat megtekintheti áruházunkban.

  • Színe: kávészínű
  • Anyaga: műbőr kárpit + furnérlemez ágyrács + acél és MDF ágykeret
  • Teljes mérete: 211 x 168 x 73 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Kompatibilis matrac mérete: 160 x 200 cm (Szé x Ho) (a szett nem tartalmaz matracot)
  • Tárolórekesszel ellátva
  • Könnyen használható hidraulikus gázemelő mechanizmus
  • Anyag: Gyapot: 4%, Poliészter: 2%, PVC: 94%

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 285532
Súly: 42.1 kg
Csomagszám: 2 db