Katonai-túlélő hátizsák túrázáshoz, 45+3,5 literes kapacitással, 3 db lecsatolható résszel, terepszínű

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,690Ft -24%
Eredeti ár:13,990 Ft
db

Katonai-túlélő hátizsák túrázáshoz, 45+3,5 literes kapacitással, 3 db lecsatolható résszel, terepszínű 

A katonai/túlélő hátizsák teljes kapacitása 48,5 liter, amely tökéletes túrázáshoz, kiránduláshoz, utazáshoz, de mindennapi használatra is alkalmas, például iskolatáskának. Tartós, vízálló anyagból készült, amely ellenáll a szakadásnak és a kopásnak.

A hátizsák hordozórendszerrel rendelkezik, amely gyorskioldó csatokkal ellátott profilozott vállpántokból áll, amely praktikus megoldásként a hátizsák azonnali leoldására szolgál. A stabil hordozást a fokozatmentesen állítható, párnázott vállpántok, egy mellkaspánt és egy levehető csípőöv biztosítja - az öv segít tehermentesíteni a gerincet és a vállakat a hátizsák hordozásakor -, így a teljes súly a csípőre összpontosul. A hátizsák elején, a merevítőkön és az oldaltáskákon PALS hevedereket használnak, amelyek lehetővé teszik a felszerelés rögzítését a MOLLE rendszerben, amely további zsebek felszerelését biztosítják.

A 45 literes hátizsák 2 nagyobb rekeszből áll. A főrekesz belsejében egy további rekesz található, belsejébe egy hálós zseb van varrva. Ezen kívül a hátizsák 3 levehető tasakkal rendelkezik, amelyek közül az egyik egy vesetáska 3,5 liter kapacitással.
Mindkét rekesz dupla cipzárral záródik, így biztosítva a zökkenőmentes zárást és nyitást.
A cipzárak rejtve vannak, így nem áll fenn a víz bejutásának veszélye a hátizsákba.

Az oldalfalain és a tetején 2 állítható, csattal rögzített pánt található - ez a hátizsák összenyomására szolgál. A hátizsák pántjainak megrövidítésével a hátizsák ellapítható, pl. amikor a főrekesz gyakorlatilag üres, és csak a kisebb zsebek vannak megtöltve. Az állítható hevederek hasznosak lehetnek a szállított felszerelés, például egy matrac, sátor stb. rögzítéséhez is. A hátizsák a tetején fogantyúval ellátott, amely lehetővé teszi a kézitáskaként való kényelmes hordozást.

A hátizsák levehető vesetáskája MOLLE rendszerben van szerelve, amely lehetővé teszi a nadrágszíjhoz való rögzítést. Egy öv is tartozik hozzá, amely biztosítja a rögzítését és viselését. A vesetáska fő rekeszében egy hálós belső rekesz található, az elején egy további rekesz, benne 3 zsebbel, valamint 2 cipzáras zseb az oldalán. Kempingezéskor ez piperetáskaként is használható.

A főrekeszben elfér egy hálózsák, élelem, ruhák, és van egy rekesz, amely tökéletes térképek és különböző jegyzetek tárolására. A kisebb rekesz ideális kisebb tárgyak, például fényképezőgépek, videokamerák, telefonok, valamint dokumentumok és kulcsok tárolására. Ezenkívül a hátizsák oldalsó egységeiben a kisebb dolgok tárolhatók. A hátizsák alján található 2 fogantyúra, további dolgok csatolhatók fel. Ráadásként a hátizsákot egy ajándék címkével csomagoljuk.

Tulajdonságok: 

  • Típus: katonai/túlélő hátizsák
  • Túrázástól a napi használatig
  • Strapabíró kivitelezés
  • Kopás és szakadásálló
  • Vízálló
  • Széleskörűen variálható
  • Külön is használható vesetáskával
  • Kapacitás: hátizsák 45 l + vesetáska 3,5 l 
  • Minta: álcaháló
  • Anyag: nylon / 600D poliészter
  • Méretek: 50×16×60 cm
  • A készlet súlya: 1,36 kg

A csomag tartalma:

  • 1 db hátizsák
  • 3 db lecsatolható tároló

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a BROS raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db