Kamerás mini drón WiFi-vel, hordozható tárolóval, fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
20,899Ft 0%
Eredeti ár:20,899 Ft
db

Kamerás mini drón WiFi-vel, hordozható tárolóval, fekete

Kezdőknek és haladóknak is jó választás lehet ez a WiFi-kamerával is rendelkező drón. Mobilapplikációt is tölthetsz le hozzá, amelyre le is mentheted felvételeid, szerkesztheted őket, zenét illeszthetsz alájuk.

A mini-drón könnyen kezelhető, a távirányítón egyértelmű jelzések mutatják, mit kell tenned, hogy mozgásra bírd a quadrokoptert. 14 éves kor felett ajánlott használata.

A dobozban található QR kódokat leolvasva iOS és Androidos telefonokra telepítheted a kamera vezérléséhez szükséges alkalmazást, WiFi kapcsolatot létesíthetsz a két eszköz között, majd a telefonodat a kontrollerhez (a 3 db AA 1.5 V ceruzaelem nem tartozék) rögzítve már indíthatod is drónodat a légifelvételek elkészítésére.

A drón összeszerelése nagyon egyszerűen, pár mozdulattal megoldható, a csomagban találsz USB-töltőt, sőt, tartalék rotort is. A drón szélcsendben rendkívül stabilan repül, de enyhe szellőben is jól irányítható. Első sorban kültérre ajánljuk.

Főbb jellemzők:

  • Könnyen kezelhető
  • Stabil repülés
  • Kamerás / videó és fotó rögzítés
  • Telefonról vezérelhető
  • 14 éven felülieknek
  • A drón akkumulátora a mellékelt USB kábellel tölthető
  • 13 x 7 cm (a drón testének mérete)
  • A garancia nem terjed ki a zuhanás vagy ütközés okozta sérülésekre

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db