Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,190Ft -39%
Eredeti ár:3,590 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Többé nem fogsz üres kézzel hazatérni! Fogd ki Te a legnagyobb halakat! Bombabiztos csali, amire garantáltan ráharapnak a halak. Az igazán nagy fogások érdekelnek? Nem harapnak a halak? Te megteszel mindent, de mindhiába? Akkor jól figyelj, mert ez a Csali egy igazi halmágnes! A kacsa műcsali, csak úgy vonzza magához a halakat, neked csak ki kell emelni őket a vízből. A csali mozgásával felkelti a nagy halak figyelmét, akik késztetést fognak arra érezni, hogy rögtön ráharapjanak a csalira! Ugye mennyivel egyszerűbb? A kütyüvel sokkal gyorsabban és sokkal többet zsákmányolhatsz. Csak győzd őket hazavinni! A termék tulajdonságai: Mérete: 9,5 cm Anyaga: szilikagél Véletlenszerű színkiosztás Mit rejt a termék doboza? 1 db Kacsa műcsali

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db