Kacsa esőkabát gyerekeknek

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,890Ft
db
Kacsa esőkabát gyerekeknek Egy esős napon mindenkinek jól jön az esernyő, de a gyerekek sokszor utálják fogni azt. Mondjuk érthető, mert eléggé kényelmetlen, ráadásul a mozgásban is korlátoz.... A Kacsa esőkabát kifejezetten gyerekeknek készült, UFO kialakítása miatt még csak kézben sem kell tartani; belebújva egyszerűen véd az esőtől. Hát nem ultracuki?  https://youtu.be/N6cbxUruiRQ Jellemzők Kisfiúknak és kislányoknak is tökéletes választás, szuperül megvédi a gyermekeket az esőtől. UFO kialakítás, ami rögtön kitűnik a tömegből; nem fogod szem elől veszteni viselőjét. Nem kell többé az esernyőt fogni, felvéve azonnal véd az esőtől. Aranyos kiskacsa megjelenés, mely rendkívül népszerű a gyerekek körében. Pehelykönnyű, egy mozdulattal összecsukható és szállítható. Lágy és tartós PVC (nem toxikus) anyagból készült. Vastagság: 0,12 mm Korosztály: 1-6 éves kor Súly: kb. 150 gramm Szín: Sárga A csomag tartalma: 1 db Kacsa esőkabát gyerekeknek

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db