Kábeltartó és rendszerező táska

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,690Ft -23%
Eredeti ár:2,190 Ft
db
A kábeltartó és rendszerező táska jellemzői: Vízálló anyag – az anyag, amelyből a táska készül, vízálló. Védelmet nyújt a véletlenül bejutó víz ellen, így megvédi a kábeleket, töltőket és egyéb kis elektronikai eszközöket. A könnyen tisztítható anyagnak köszönhetően a táska tisztán tartása egyszerű és könnyű. Sok rekesz - a kábeltokban több rekesz és zseb található, amelyek lehetővé teszik a különböző típusú kábelek, töltők, fejhallgatók, stb. elkülönített tárolását. A tok fő részének zsebei mozgathatóak, a fedélen lévők pedig hálósak. és rugalmas pántokkal rendelkeznek a könnyebb szervezés érdekében. Utazás - a szervezőnek van egy fogantyúja, amely lehetővé teszi, hogy könnyen magaddal vidd utazásra, irodába vagy megbeszélésekre. Ez egy nagyszerű táska utazás közben. Minden kábel, töltő és elektronikus eszköz kéznél van. Cipzáros - a rendszerező táska cipzárral záródik. Segít esztétikusan rendezni, kiküszöbölve a sok vezetékkel járó rendetlenséget. Ez egy kényelmes megoldás azoknak, akik szeretnének rendben tartani elektronikus eszközeid. Szín: Szürke Zsebek száma: 9 db Állítható zsebek: Igen Vízálló anyag: Igen Méretek: 25 x 20 x 10 cm Súly: 172 g Súlya csomagban: 188 g A csomag tartalma: 1 db Kábeltartó és rendszerező táska

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db