Jortan Szolár Paneles LED Reflektor 200 W + Távirányító

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
16,500Ft -13%
Eredeti ár:18,900 Ft
db

Olyan kültéri világításra vágysz, amit szakember segítsége nélkül, te is fel tudsz szerelni, de elég erős fényt ad, hogy bevilágítsa az udvart, vagy az utakat?

Ezt a kültéri napelemes LED reflektort neked találták ki!

Nagyméretű napelem panel biztosítja a LED lámpa energiaellátását, nagy teljesítményének köszönhetően pedig rendkívül nagy területet bevilágít. 

Szerkezete nagyon masszív és időtálló, télen-nyáron egyaránt kiváló szolgálatot nyújt, a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is használható.

Műszaki érzékkel rendelkezők akár maguknak is felszerelhetik, telepíthetik ezt a fényforrást.

A lámpatest beépített LED fényforrásokat és akkumulátort tartalmaz, valamint egy vízálló csatlakozóval szerelt vezetéket. A napelem panel a gyártás során egy hosszabb vezetéket kapott, amelynek végén szintén megtalálható egy vízálló csatlakozó. A lámpatest és a napelem egy pillanat alatt csatlakoztatható és mindkét egység néhány csavarral rögzíthető a kívánt helyre, legyen az akár egy oszlop, fal vagy kerítés.

A napelem rögzíthető mind vízszintes mind függőleges helyzetben.

A rendszer egy távirányítót is tartalmaz, amellyel a fényforrás be-, illetve kikapcsolható, valamint lehetőséget ad időzítésre, amely a bekapcsolástól számított 3,5 vagy 8 óra múlva kikapcsolja a reflektort.

A távirányító segítségével a fényerő átkapcsolható energiatakarékos módba, ilyenkor a kisugárzott fény, valamint a fogyasztás is közel 50%, valamint egy AUTO gomb is látható a kezelőgombok között amellyel a lámpa automatikus-, egy alkonykapcsolóval vezérelt üzemmódba kapcsolható.

A reflektor teljesítménye 16 Watt,  fényének színhőmérséklete 6500 Kelvin.

Jellemzői:

Távirányítóval is vezérelhető

Masszív és időtálló

Vízálló (IP66 védettségi besorolás)

Alkalmazás: utcák, gyárak, iskolák, kertek, városi világítás stb.

Tartozékok: rögzítő elemek, 2 db AAA elem a távirányítóhoz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db