Jnice Vezeték nélküli kültéri kamera

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
14,900Ft -12%
Eredeti ár:17,000 Ft
db

Irányítsa otthona biztonságát okostelefonja segítségével!

A kamera riasztást küld az okostelefonja számára, és elmentia látogatók tevékenységét a memóriakártyára, így ezeket később is megnézheti.

Védje az otthonát és szeretteit okosan! Tartsa figyelemmelaz Ön számára fontos helyeket az élő közvetítésen keresztül.

HALLGATÓZZON VAGY BESZÉLJEN A KAMERÁN KERESZTÜL

A kültéri biztonsági kamera beépített érzékeny mikrofonjasegítségével hallgathat és beszélhet is az alkalmazáson keresztül. Ahangbevitel kétirányúan működik, így akár beszélhet is a látogatójával, vagyüdvözölheti a vendégeit. A mozgásérzékelő riasztással pedig megszabadulhat ahívatlan vendégektől.

VÁLTOZTASSA A KAMERA IRÁNYÁT A TELEFONJÁN

 

A kamerát vízszintesen és merőlegesen forgathatja el, ígymaximalizálva a látókörét. A négyszeres digitális közelítéssel részletesebbenmegtekintheti a távolra eső tárgyakat, de kicsinyítheti is a képet, ezzelszélesebb képet kapva

Éjszakai felvétel nem csak infra LED-el

Ez a kamera azért egyedülálló mert 2 db nagy teljesítményűfehér LED is található rajta. Két előnyös tulajdonsága is van ezáltal. Azegyik, hogy beállíthatja úgy, hogy automatikusan bekapcsoljon mozgás esetén,így elriaszthat egy rossz szándékú behatolót, vagy akár egy állatot is. A másikelőny, hogy nem csak fekete-fehér éjszakai infra felvétele lesz a behatolóról,hanem színes nappali minőségű felvétel is.

 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db