Zsebpénz tároló, pénzszállító furgon / pin kóddal nyitható

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,399Ft 0%
Eredeti ár:10,399 Ft
db

Zsebpénz tároló, pénzszállító furgon / PIN kóddal nyitható, behúzza a pénzt, zenél, beszél, világít (6688-19)

A gyermeked elkezdte gyűjteni a zsebpénzt? Szeretnél valami stílusos megoldást találni a spórolt pénze tárolására? Erre a célra ez a trendi, pénzszállító furgon formájú takarékpersely lesz a megoldás!

Ez a furgon valójában egy játék trezor. A tetején levő számbillentyűzet segítségével a gyermeked többféle funkciót használhat. A gombok megnyomásával zenéket, angol szövegeket hívhat elő a furgonból, ráadásul a * gomb megnyomásával különböző programok közül is választhat. Angol gyermekdalok, iskolai történetek, állathangok, hangszerbemutató: ezek mind a programban szerepelnek.

A lényeg azonban a pénz! A papírpénzt a furgon szélvédője fölötti nyílásba kell helyezni, ami automatikusan behúzza azt. Érméket a furgon tetején levő, nyitható fedelű nyíláson keresztül lehet a perselybe juttatni. A pénz kivétele viszont már PIN kódhoz kötött. A furgon tetején levő számbillentyűzet segítségével kell megadni a kódot. A PIN kód természetesen megváltoztatható, a * és a # gombok használatával (a kezdő pin kód: 0000). Ha a beütött pin kód helyes, a játék ujjlenyomat olvasó villogni kezd, a gyermek odahelyezi az ujját, és a furgon nagy, hátsó ajtaja automatikusan kinyílik. Bezárás után a bentmaradt pénz biztonságban van, a szerkezet ismét csak a pin kód beütésével nyitható.

A játék a 3 db AA elem behelyezésével (az elem nem tartozék) válik üzemkésszé. A furgon alján, az elemek rekesze mellett levő gombbal kapcsolható be ez a stílusos játék trezor. A hitelesség növelése érdekében a furgon tetejére egy játék periszkóp és egy gépfegyver is felszerelhető (mindkettő tartozék)

Ha elérte a gyermeked azt a kort, amikor képes a pénz takarékos kezelésére, biztosan örül majd egy ilyen trendi, divatos pénztároló perselynek!

Főbb jellemzők:

  • Autós játékpersely 3 éven felüli gyerekeknek
  • PIN kódos ajtónyitás
  • Számbillentyűzettel kapcsolható zene, beszéd, világítás
  • Papírpénz behúzó automatika, nyitható érme bedobó
  • Mérete: 28 cm x 13 cm x 12 cm
  • Választható zenei és angol szöveges programok (gyermekdalok, iskolai történetek stb.)
  • A pénzbevételt és a kiadást is hangok jelzik
  • 3 db AA elemmel működik (az elem nem tartozék)
  • A kerekein gurítható
  • Tartozék játék periszkóp és gépfegyver
  • Használati utasítással

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db