Játék kontroller (Type-C) fehér

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,290Ft 0%
Eredeti ár:8,290 Ft
db


Játssz olyan könnyedén telefonodon is, mintha csak a számítógép előtt ülnél. Kompatibilis minden C type-os okostelefonnal és tablettel! Légy pontos és gyors még akkor is, amikor a mobilodon játszol. Egy gamer repertoárjából ez a kütyü nem hiányozhat. Imádod az online játékokat, és nem csak a számítógépeden szeretnél velük játszani? Azonban telefonod érintőképernyője megnehezíti a dolgot? Akkor szerezd be Te is ezt a Játék kontrollert (Type-C), amellyel könnyedén orvosolhatod ezt a problámát! A kütyük kompatibilisek bármilyen C típusú csatlakozóval ellátott okostelefonnal, így legyen szinte akármilyen androidos mobilod, garantáltan tudod majd alkalmazni őket. A triggerek egyszerűen feltehetőek és levehetőek, ráadásul semmilyen nyomot nem hagynak maguk után a készülékeden. Légy Te a telefonos játékok verhetetlen mestere! Emeld magasabb szintre a játékélményt és légy profi! Lehetővé teszi a problémamentes játékvezérlést, ugyanis a kütyü segítségével könnyedén mozoghatsz és használhatod a vezérlőgombokat. A joysticknak hála pedig sokkal pontosabban mozoghatsz. Amiatt sem kell aggódnod, hogy játék közben lemerülsz és a töltő csatlakozásának helye foglalt, hiszen néhány mozdulattal a kütyühöz tudod csatlakoztatni a kábelt s játék közben töltheted a mobilod. A PUBG kontroller, telefonkontroller tulajdonságai: Anyag: műanyag Kényelmes, ergonomikus kialakítás Kompatibilis a legtöbb Android készülékkel, minden C-type-os telefonnal és tablettel Mit rejt a termék doboza? 1 db Játék kontroller (Type-C)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db