Jáde köves arcmasszírozó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
890Ft
db
A jáde kő használata évezredekre nyúlik vissza, az előkelő és gazdag ősi dinasztiák asszonyainak volt az első számú szépségápolási eszközük. A Jáde köves arcmasszírozó egy természetes eszköz, mely számos jótékony hatással járul hozzá az egészséges, szép arcbőrért. Mik a Jáde köves arcmasszírozó előnyei? Serkenti a vérkeringést, ezáltal halványítja a szem alatti sötét karikákat, illetve csökkenti annak duzzadását. Csökkenti és javítja az apró ráncok megjelenését. Csökkenti a bőr gyulladását és duzzadtságát. Pórus összehúzó hatása van. Feszessé teszi az arcbőrt, így a bőr fiatalabbá válik, visszanyeri a ragyogását. Krémekkel együtt használva mélyebbre juttatja a hatóanyagokat. Nyugtatja és lazítja az izmokat. https://youtu.be/iRHPcQEPbeE Használata: Tisztítsd meg a jáde követ. Görgesd finoman a bőrödön az óramutató járásával megegyező irányban, a szemek külső felétől kezdve. Napi 15-20 percet használd. EXTRA TIPP: Meleg vízben felmelegítve a jáde kő izomnyugtató, lehűtve pedig pórus összehúzó hatású. A csomag tartalma: 1 db Jáde köves arcmasszírozó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db