ITOTAL CM2870 Cityboard Elektromos Robogó Ajándék Hordtáskával, 6,5 Col, Fekete 1226419

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
99,990Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

A Hover Board egy nem mindennapi elektromos jármű, amely különleges élményt nyújt a városban közlekedők számára. Mindamellett hogy közlekedésre is használhatjuk, egy kiváló szórakoztató eszköz, amely bármely korosztály számára rendelkezésre áll. A különleges design-nak és kialakításnak köszönhetően, a hover board képes megküzdeni a változatos talajfelülettel, emelkedőkkel, és nagyon könnyen alkalmazkodik bármilyen körülményhez. Segítségével könnyedén közlekedhetünk a város utcáin, de alkalmas kirándulásokhoz, túrázásokhoz is. Az alacsony nyomású gumiabroncsok és sárvédők kényelmes utazást tesznek lehetővé a zordabb útszakaszokon is. Azok számára is remek lehetőséget nyújt a mini segway, akik nem tudnak biciklizni, hiszen csak egy minimális egyensúlyozó képesség szükséges a használathoz. Csak rá kell állni a deszkára és a beépített szenzor a nyomásnak megfelelően érzékeli, hogy merre szeretnél menni. Rövid gyakorlás után bárki képes közlekedni vele. A megtehető maximális távolságot (20 km egy töltéssel) több tényező is befolyásolja, például: a talaj, a testsúly, a környezeti hőmérséklet, a vezetési stílus, sebesség stb. A maximális sebessége 12 km/óra. Az elektromos motorok a kerekekben vannak elhelyezve melyek működését egy intelligens számítógépes rendszer segíti, így lehetséges egyensúlyban maradni és irányítani a járművet. A vezető a testsúlyának előre-, illetve hátrahelyezésével tudja irányítani a mini segway-t, illetve kanyarodni is képes a jobb vagy bal oldali láb billentésével.

Technikai jellemzők: Maximális sebsség : 10-12 km/óra Maximális hatótávolság: 20-25 km Maximális terhelhetőség : 100 kg Minimális terhelhetőség: 20 kg Max. 15% fokos emelkedőn történő haladásra akalmas Akkumulátor: Lithium ion Samsung 4.4A, 36V Töltési idő: 2 óra Garancia: 24 hó

Gyors megbízható európai szervízháttérrel.



A csomag tartalma: 1db ITOTAL CM2870 Cityboard Elektromos Robogó, 1db töltő , 1db Cityboard tároló táska.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a ITR raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db