InnovaGoods Tapof - Többfunkciós üveg és konzervnyitó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,190Ft 0%
Eredeti ár:5,190 Ft
db
A konyhában sok veszély leselkedik ránk, de szerencsére egyre több olyan konyhai eszközt találnak fel, ami megkönnyíti a mindennapjainkat! Mi is forgalmazunk belőle jó párat, szóval keresgélj nyugodtan a webáruházunkban! A régimódi befőttnyitás ideje lejárt! Többé nem kell a konyharuhával vagy az ősrégi, gagyi nyitókkal szenvedned, esetleg késsel feszegetned, netán egy erősebb segítő kézre várnod! Szerezd be ezt a nagyszerű találmányt és hagyd, hogy elvégezze a munkát helyetted! Ez a többfunkciós üveg és konzervnyitó nagyon egyszerűen használható. Hosszú fogantyúja megkönnyíti a fogást és kényelmesebb használatot tesz lehetővé. Mindkét végén különböző típusú integrált nyitók találhatóak. Játszi könnyedséggel nyithatod ki ezentúl a befőttes üvegeket, a konzerveket vagy éppen egy üveg üdítőt/sört/cidert. Ideális időseknek, gyengébb kezűeknek, hosszú körmökkel rendelkezőknek, vagy egyszerűen mindenkinek, aki szeretné elkerülni a megerőltetést az üvegek és konzervek kinyitásakor. https://youtu.be/YubV_dF9JpU Egyéb jellemzők: Többfunkciós kialakítás: befőttesüveg-nyitó, konzervnyitó, sörnyitó Könnyű nyitás erőfeszítés nélkül, gyorsan és kényelmesen. Ergonomikus fogantyú, könnyű és kényelmes fogás. Könnyű, praktikus és egyszerű a használata. Állítható: max. 8 cm Méretei kb.: 27 x 15 x 5 cm Anyag: PP Szín: Szürke A csomag tartalma: 1 db InnovaGoods Tapof - Tobbfunkcios uveg es konzervnyito

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db