InnovaGoods SixFit 6 az 1-ben Súlykészlet

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
43,290Ft
db
Jellemzők: Ideális a kényelmes és egyszerű otthoni testmozgáshoz. Átfogó edzést garantál, számos erősítő gyakorlatot végezhetsz vele, fejleszti az összes testizmot. (Kar, láb, váll, hát, mell stb.) Teljesen szétszerelhető kialakításának és állítható súlyainak köszönhetően számos lehetőséget kínál. Szállítása és tárolása nagyon egyszerű, mivel szétszerelése után nagyon kevés helyet foglal. Minden súlytípus könnyen beállítható a mellékelt tartozékokkal. (Párnázott rúd, kettlebell rúd, 2 db rúd a súlyzókhoz, 2 db többcélú fogantyú, 4 db menetes gyűrű és 8 db súlytárcsa) A rudak, fogantyúk és tárcsák kombinálásával rengeteg különböző típusú súly összeszerelhető. A fogantyúk tökéletesek fekvőtámaszhoz és egyéb gyakorlatokhoz is. A minőségi anyagok nem károsítják a padlót vagy más felületeket. A csúszásmentes fogantyúk szilárd fogást biztosítanak használat közben. Ergonomikus kialakítás. Uniszex, minden fejlettségi szinthez megfelelő, így a kezdők, és a haladók is egyaránt használhatják. Anyag: Vas Arena PE (polietilén) Magas sűrűségű hab Szín: Fekete Piros Párnázott rúd súlya: 400 g 2 db Súlyzórúd: 220 g Hosszabbító Kettlebell rúd: 260 g 2db többcélú fogantyú: 360 g Súlytárcsák: 4 x 1 kg 4 x 1,25 kg 4db menetes gyűrű https://youtu.be/Eocp7-dWxCI

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db