InnovaGoods Floaker Vízen lebegő vezeték nélküli hangszóró LED fényekkel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,490Ft
db
Az InnovaGoods Floaker Vízen lebegő vezeték nélküli hangszóró jellemzői: Az újratölthető, ultrakönnyű és hordozható kialakításának köszönhetően bárhová magaddal viheted a zenéid anélkül, hogy kábelekkel kéne bajlódnod. Azt is lehetővé teszi, hogy hívásokat kezdeményezz és fogadj, mivel beépített mikrofonnal és kihangosító funkcióval rendelkezik. Szilikon védőbevonata ütésálló. Színes LED fényével a zene ritmusára villog. Nagyon könnyen használható, mivel csak egyetlen be- és kikapcsoló gombja van az összes funkció elvégzéséhez. Bluetooth 5.0-val, és akár 10 m-es hatótávolsággal rendelkezik. Anyaga: ABS Fém Szilikon Színe: Kék Fekete Fehér Vízállóság: IPX7 LED Fény: Többszínű Bluetooth 5.0 Frekvencia (Hz): 100 Hz – 20 KHz A hangszóró impedanciája: 4 Teljesítmény: 5 W Akkumulátor: Li-ion 300 mAh Feszültség: 5 V / 500 mA Mérete: 9,3 x 4,1 cm https://youtu.be/mpPoNXd_FL4 A csomag tartalma: 1 db InnovaGoods Floaker Vízen lebegő vezeték nélküli hangszóró LED fényekkel 1 db Lecsatolható karabiner 1 db USB - Micro USB töltőkábel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db