InnovaGoods Catlax Függőágy Macskáknak

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,490Ft -10%
Eredeti ár:7,190 Ft
db
Jellemzők: Modern és elegáns dizájn. Tökéletes házi kedvencek számára, általa kényelmesen élvezhetik a saját kis területüket, nézhetik a tájat, napozhatnak, játszhatnak, ugrálhatnak benne stb. A macskák szeretik a magasságot, ezért vonzó lehet számukra ez a felakasztott függőágy, ami bármilyen magasságban elhelyezhető, hatékonyan kihasználva a teret. Könnyen felszerelhető a 4 erős tapadókoronggal, amik teljesen szilárd tartást biztosítanak, és akár 30 kg súlyt is elbírnak. A függőágyat elsősorban beltéri ablakokra és üvegajtókra ajánljuk. Nagyon sokoldalú többpozíciós kialakításának köszönhetően, könnyű és hordozható. Több műanyag csőből és két függő fémkábelből áll, amelyek biztonságosan elbírják a súlyt, és macska nem tudja szétrágni őket. Az Oxford szövetből készült tartóhuzat ellenálló, légáteresztő és kézzel mosható. Könnyen össze és szétszerelhető a mellékelt utasításokat követve, és nagyon kevés helyet foglal el tárolás közben. Anyag: PP PVC Poliészter (Oxford) Szín: Szürke Méretei: 56 x 38 x 2,5 cm https://youtu.be/FB3Ie6y_Q48

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db