InnovaGoods Alledal Dupla Pedálos Edzőgép

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
23,190Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: Modern, dupla pedálos edzőgép a karok és lábak erősítésére. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen mozogj akár ülés közben is. Tökéletes az idősek, a csökkent mozgásképességűek, a tartósan ülő életmódot folytató emberek számára. Ideális az otthoni edzéshez anélkül, hogy túl sok erőfeszítést kéne tenned. Közben akár televíziót, filmeket, sorozatokat is nézhetsz. Hozzájárul a mozgás javításához, a kar és a lábizmok erősítéséhez, és a stressz csökkentéséhez. Gyengéden mozgatja meg az ízületeket, anélkül hogy károsítaná őket. A pedálok együtt is használhatóak, de  javasoljuk, hogy inkább külön-külön használd őket. 2 különálló vezérlővel rendelkezik (minden pedálhoz egy), ezzel állíthatod be az edzésintenzitás szintjét. Választhatsz könnyebb vagy erősebb nehézséget, illetve kiválaszthatod hogy együtt vagy külön-külön szeretnéd használni a pedálokat. Állítható a magassága (75-100 cm) a kényelmes és könnyed használat érdekében. A kormány egyedi borítása javítja vérkeringést és ellazítja a kezeket edzés közben. Digitális aktivitásszámláló, ami méri a fordulatokat, az időt, az elégetett kalóriákat és a távolságot. A számláló kivehető, és szükség szerint felül vagy alul helyezhető el, annak érdekében hogy mutassa a kéz és lábgyakorlatok aktivitását. 120 kg maximális testtömeget támogat. A biztonság növelése érdekében a pedálokon csúszásmentes talpak és rögzítő pántok találhatóak. Szétszerelhető, így könnyen szállítható és tárolható. Anyag: Acél ABS PP PVC Szín: Fekete https://youtu.be/CFgG0R5xbAw

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db