​Mini fahatású, ultrahangos párologtató / aromaterápiás párásító, 130 ml - világosbarna

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,299Ft 0%
Eredeti ár:4,299 Ft
db

Mini fahatású, ultrahangos párologtató / aromaterápiás párásító, 130 ml

Száraz a levegő a lakásodban? Jól esne egy kis felfrissülés? Használd ezt az aromaterápiás párologtatót, aminek elegáns fa mintája és LED fénye jól mutat majd a szobában!

A készülék tisztítja a levegőt, segít pihenni és békés körülményeket teremt az alváshoz. A párologtatásnak számos pozitív élettani hatása ismert: a párásabb levegő csökkenti az asztma és a megfázás tüneteit, erősíti az immunitást, míg a hozzáadott különböző illatok csökkenthetik a stresszt.

A 130 ml-es tartállyal rendelkező párologtató segítségével a páratartalmat megfelelő szinten tarthatod, így sokkal egészségesebbé válik otthonod vagy irodád levegője. Pillanatok alatt enyhíti az allergiás és megfázásos tüneteket, tökéletes gyerekszobába, hálóba, nappaliba, de magaddal viheted bárhova. Egyszerű USB csatlakozásának és kis méretének köszönhetően a lakás bármely szegletében alkalmazhatod; utazás során is kiváló társad lesz hotelekben, panziókban. Ledekkel látták el, így kiváló dekorációként is alkalmazható.

Fontos, hogy megfelelő minőségű olajjal használd a készüléket, de ne feledd, egyes olajok túl erősek lehetnek a gyerekek számára, ne használd a diffúzort, ha a gyerekek is ott vannak. Rendszeres használatával, olyan problémákat is megszüntethetsz, mint a szemek égése, hányinger és fejfájás.

Főbb jellemzői:

  • Aromaterápiás párologtató / diffúzor
  • Kapacitás: 130 ml
  • Teljesítmény: 3W
  • Világosbarna (fa) színben
  • LED világítás
  • Ultrahangos
  • Számos pozitív élettani hatással
  • A csomag nem tartalmaz olajat
  • USB-ről működik (1 méteres kábel a csomagban)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db