ChillAir hordozható léghűtő készülék / mini légkondicionáló és párologtató

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
11,399Ft 0%
Eredeti ár:11,399 Ft
db

ChillAir hordozható léghűtő készülék / mini légkondicionáló és párologtató

A forró nyári napokon egy kis hűs levegőre vágysz? Költséghatékony megoldást keresel? Akkor ezt a léghűtő készüléket neked találták ki!

Ez egy nagyszerű eszköz, amely lehűti, tisztítja, párásítja és illatosítja a körülötte lévő levegőt. Nem kell fúrni, faragni és szakembert hívni, hogy beszerelje az egyébként hatalmas és drága légkondicionáló készüléket.

Töltsd fel vízzel a tartályát, és már fújja is a hűvös, tisztított levegőt. Ventilátora három erősségi fokozatban állítható. A készülék tetején ráadásként egy „LED fény kapcsoló” gombot is találsz. Hét féle szín közül választhatsz, de állíthatod úgy is, hogy a színek maguktól váltakozzanak - akár gyerekszobába, vagy hálószobába is kitűnő választás lehet.

Különlegessége, hogy az oldalán található kis tartályba kedvenc illóolajaidat is belecsepegtetheted, így szobád friss és illatos lesz. Megfizethető és hordozható, így hatékonyabb, mint a hagyományos légkondicionálók. Rendkívül csendes, így nem fog zavarni a búgás és zümmögés tévénézés vagy pihenés közben. Használhatod otthonodban, munkahelyeden, vagy akár magaddal viheted utazásaidra is.

Főbb jellemzők:

  • Léghűtő, légtisztító és párásító egyben
  • USB-ről tölthető
  • Hordozható kialakítás
  • Külön tartály az illóolajnak
  • Csendes működés
  • LED világítás
  • Állítható elülső ráccsal
  • Három erősségi fokozat
  • Mérete: 16,5x18,5 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db