Hőszigetelő Párna Ajtókhoz - 3 db-os csomag

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft
db
Használata rendkívül egyszerű! Csúsztasd a középső részénél az ajtód alá és kész is! Mivel két oldala van, így a belső megtartja a meleget, a külső pedig nem engedi át az ajtó alatt a hideget! Az ajtó pedig zavartalanul nyitható és zárható, mert nem gyűri maga alá a párnát, hanem tolja maga előtt, ellenben a hagyományos ajtópárnákkal és odagyömöszölt pokrócokkal, amik akár az ajtó alá is szorulhatnak! Ne hagyd, hogy a hideg beférkőzzön az ajtó alatt! Használd a kétoldalú Hőszigetelő Párnát minden ajtódhoz, és spórolj tízezreket a fűtésszámlán! https://youtu.be/clfdubhakZY Specifikációk: Tépőzárral ellátva. Anyaga: Nemszőtt kelme Töltés: Hab Mérete: kb. 85 cm hosszú, méretre vágható. 3 db-os és 6 db-os csomagban. Szín: Fekete Barna (nem választható)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db