Hőálló, Összecsukható, csúszásmentes serpenyő és edényalátét

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,190Ft -29%
Eredeti ár:3,090 Ft
db


Helytakarékos és kreatív megoldás! Tudd biztonságban az asztalt, és a konyhai felszerelésed! Ne aggódj amiatt, hogy elcsúszik! Magas hő és vízálló kialakítással rendelkezik! Tárold a legapróbb helyen és vedd elő, amikor szükséges! Az edény- és serpenyőalátétek ezek közül fölényesen kiemelkednek. A nagy térfogata miatt, nagyon helyigényesek, és nem tudjuk könnyen hozzáférhető helyen elhelyezni. De képzeld! Mindössze 20 cm-re van szükséged! Tárold a fiókodban, vagy a szekrénysorod ki nem használd apró részében! A különleges és kreatív kialakítása miatt nem fog kilógni az otthonodban. Csak vedd elő, amikor szükséged van rá, majd csukd össze, ha már nem használod! Mindez hő és vízálló kialakítással rendelkezik. Valamint attól sem kell aggódnod, hogy lecsúszik róla az edény, mert csúszásmentes felülete garantálja, hogy ott maradjon. Ne hezitálj! Tedd a kosárba és élvezd a kütyü által nyújtott előnyöket A Hőálló, Összecsukható, csúszásmentes serpenyő és edényalátét tulajdonságai: - Összecsukható, helytakarékos kialakítás - Erősen hő és vízálló - Csúszás és kopásmentes felület - Mérete: 19 cm Mit rejt a termék doboza? - 1 db Hőálló, Összecsukható, csúszásmentes serpenyő és edényalátétet

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db