Horgász csali, Wobbler Lila

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,690Ft -13%
Eredeti ár:3,090 Ft
db


Bombabiztos csali, amire garantáltan ráharapnak a halak. Maximalizáld a kapásaidat, légy Te a legjobb a stégen! A leghatékonyabb módszer a ragadozó halak elkapására. A horgászat a mindened? Szeretnéd sorra kifogni a halakat, úgy ahogy azt a hollywoodi filmekben teszik? Most itt a lehetőség, hogy felpörgesd kapásaid számát! Ennek a Horgász csalinak hála megsokszorozhatod a kifogott halaidnak a számát. Gondolom Te is elábrándoztál arról, hogy milyen jó is lenne, ha bedobnád a csalit, és máris húzhatnád ki a halat? Sajnos, ilyen technológia nem létezik, viszont ennek a csalinak köszönhetően jelentősen javíthatsz a kapási arányodon. Amíg mások kifognak egy halat, addig te emeld ki a hatodikat! Hasznos tudnivalók: Feltűnő színe miatt egyből felkelti a ragadozó halak figyelmét. Szerte ágazó farka, mégnagyobb vibrálást kelt a víz alatt, amitől igazán fogós ez a csali. A Horgász csali tulajdonságai: Anyag: ABS műanyag Súlya: 10g Hossza: 90mm Horog: kettős acél fekete horog Választható színvilág Mit rejt a termék doboza? 1 db Horgász csali, Wobbler

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db