Hordozható party hangfal LED fénnyel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
39,190Ft
db
Buli, buli, buli! A fergeteges szórakozás a Hordozható party hangfallal garantált lesz! A készülék vezeték nélküli BT kapcsolattal csatlakoztatható mobiltelefonhoz és számítógéphez is egyaránt. Ha pedig a rádiót szeretnél hallgatni, úgy automatikus hangolással beállíthatóak rajta a csatornák. A hordozható hangszóró MP3 lejátszást is biztosít USB/microSD eszközről, vagy MP3 felvételt USB/microSD eszközre (AUX IN, MIC, FM, BT). A készülék sokoldalúságát az is bizonyítja, hogy régi hanganyagokat képes archiválni, digitalizálni (kazetta, lemez, VHS). Számos beállítás közül választhatsz: Magas- és mély hangszín és EQ hangeffektek, mikrofon visszhang és hangerő szabályozás. A továbbfejlesztett KARAOKE funkció által kiszűri az énekes hangját, hogy a tiéd legyen hallható. Nem csak USB bemenettel ellátott, hanem vezetékes audio bemenettel (MIC, GUITAR, AUX) is. Jellemzők Látványos, külön kapcsolható LED fényeffekt. Vezeték nélküli BT kapcsolat. Zenehallgatás mobilkészülékről, számítógépről. MP3/WMA lejátszás USB/microSD eszközről. MP3 felvétel USB/microSD eszközre (AUX IN, MIC, FM, BT). Régi hanganyagok archiválása, digitalizálása (kazetta, lemez, VHS). FM rádió automatikus hangolással, teleszkópos antennával. Magas-, mély hangszín és EQ hangeffektek egyidejűleg. Továbbfejlesztett KARAOKE funkció. Kiszűri az énekes hangját, hogy az öné legyen hallható. Mikrofon visszhang és hangerő szabályozás. Vezetékes audio bemenetek: MIC, GUITAR, AUX Beépített akkumulátor automatikus gyorstöltéssel. Töltöttségi állapot a kijelzőn plusz töltésjelző LED. Rendkívül hosszú üzemidő; akár 13 óra egy töltéssel. Hálózattól független, akkumulátoros üzemeltetésre tervezve. Kompakt, masszív, hordozható kivitel. Álló és fekvő helyzetben is használható. 2-Utas bass-reflex, 2x20cm mély- és magassugárzó, 80 Watt Távirányító tápellátása: CR2025 (3V) gombelem, tartozék Tartozék: távirányító, hálózati töltő Méret: 290/250 x 580 x 300 mm Súly: 6,6 kg

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db